16 december 2017: Speciale wintereditie bij Depot Boijmans Van Beuningen

Met op het programma o.a. Winne, M. & Winterdagen en MVRDV

Op zaterdag 16 december komt Parfum de BoemBoem met een speciale wintereditie! We keren voor de tweede maal terug op de bouwplaats van Depot Boijmans Van Beuningen. Hier zie je met eigen ogen de voortgang van de bouw en word je helemaal bijgepraat door de architecten van MVRDV. Verder kun je genieten van optredens van o.a. Winne en M. & Winterdagen. We laten je ook nog kennismaken met het nieuwe bouwproject Forum Rotterdam aan de Coolsingel, waar OMA het gebied rond het monumentale ABN-AMRO gebouw herontwikkelt. 

M. & Winterdagen zijn allebei graag geziene gasten bij Parfum de BoemBoem. Samen brengen zij op speciaal verzoek een ode aan de bouwplaats van Depot Boijmans Van Beuningen. Zij lieten zich door de rijke geschiedenis van deze plek inspireren tot een prachtige compositie met tekst van M. en muziek van Winterdagen. Kippenvel gegarandeerd!

Tien jaar nadat hij vanuit het niets Rotterdam op de kaart zette als hiphopstad, komt rapper Winne bijna met zijn nieuwe album ‘Oprecht Door Zee’. Tijdens deze wintereditie trakteert hij ons op een spetterende performance. Heb je geen tijd om mee te fietsen, maar wil je wel graag Winne zien optreden? Koop dan een los kaartje voor zijn optreden om 15.30 uur.

We laten je ook kennismaken met een spiksplinternieuw bouwproject in de stad! We fietsen vanaf het Depot naar Forum Rotterdam aan de Coolsingel, het nieuwe project van OMA. Hier vertellen onze gidsen je over de herontwikkeling van het monumentale ABN-AMRO gebouw, het voormalige Jungerhans pand en de winkels aan de Lijnbaan.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 16 december 2017

Startlocatie: Museum Boijmans Van Beuningen, Museumpark 18, Rotterdam

Starttijden fietsroutes: 11.30 uur en 14.00 uur. Los concert Winne om 15.30 uur (tot 16.00 uur).

Duur per fietsroute: ca 2 uur.

Kosten: fietsroute € 10 p.p. (inclusief gebruik fiets) / los concert Winne € 7,50 p.p.

Tickets: via de webshop.

Dit is de tweede in een serie routes waarin Parfum de BoemBoem het bouwproces van Depot Boijmans Van Beuningen volgt. Houd onze website en Facebookpagina goed in de gaten voor nieuws over de volgende route!

Parfum de BoemBoem is onderdeel van de agenda van Rotterdam Festivals. Kijk voor het complete overzicht op www.rotterdamfestivals.nl.

Koop Tickets