2 september 2017: nieuwe ontdekkingstochten door het rauwe M4H

Op zaterdag 2 september heeft Parfum de BoemBoem weer nieuwe ontdekkingstochten door het avontuurlijke en dynamische Rotterdamse Merwe-Vierhavens (M4H) op het programma tijdens Fabrique Mozaïque! Achter de façades van de grote loodsen in dit rauwe voormalige havengebied bruist het van de energie. Tal van creatieve ondernemers hebben in M4H hun thuis gevonden. Ga met onze gidsen op pad en ontdek al wandelend en fietsend spannende plekken met heerlijke performances van Pink Oculus (duo) en spoken word artiest M.. In de avonduren kunnen de nachtvlinders weer genieten van een spannende tocht in het donker met een gloednieuwe Parfum de BoemBoem by Night met o.a. Colin Benders (Kyteman) in de AVL Mundo beeldentuin!

De routes staan weer in het teken van transformatie! Startpunt dit jaar is het Keilepand bij FabCity Rotterdam, een podium voor makers, designers, uitvinders, hackers, nerds, koks en vakidioten. Samen met hen kun je lekker zelf aan de slag met 3d printers, van afval nieuwe dingen maken of elektriciteit opwekken met planten. Verder brengen we een bezoek aan de beeldentuin bij AVL Mundo, waar we alles horen over de nieuwe plannen van kunstenaar Joep van Lieshout, en de drijvende melkveeboerderij Floating Farm. Bij de voormalige gasfabriek aan de Keilehaven vertelt projectleider Jeroen Blaauw over de grootschalige grondsanering in het M4H gebied.

Praktische informatie

  • Starttijden: 12.00 en 15.00 uur. By Night om 22.00 uur.
  • Startlocatie: Keilepand, Keilestraat 9A, Rotterdam
  • Deelname: € 10  p.p. (inclusief gebruik fiets)
  • Duur per tour: 2,5 uur.
  • Tickets: via de webshop.


Over Parfum de BoemBoem

Parfum de BoemBoem is een serie zinnenprikkelende wandel- en fietsroutes door Rotterdam. Gidsen nemen je mee naar de meest markante plekken in de stad: gebieden die in transformatie zijn, die op een onconventionele manier gebruikt worden, of waar gebouwd en gesloopt wordt. Onderweg ontmoet je bijzondere Rotterdammers en artiesten, die je trakteren op persoonlijke verhalen en optredens. Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram voor nieuws en updates. www.parfumdeboemboem.nl

Parfum de BoemBoem is onderdeel van de agenda van Rotterdam Festivals. Kijk voor het complete overzicht op www.rotterdamfestivals.nl. Voor deze routes werkt Parfum de BoemBoem samen met Fabrique Mozaïque, Stadshavens Rotterdam en FabCity Rotterdam.

Koop Tickets