2 september 2017: nieuwe ontdekkingstochten door het rauwe M4H

Op zaterdag 2 september heeft Parfum de BoemBoem weer nieuwe ontdekkingstochten door het avontuurlijke en dynamische Rotterdamse Merwe-Vierhavens (M4H) op het programma tijdens Fabrique Mozaïque! Achter de façades van de grote loodsen in dit rauwe voormalige havengebied bruist het van de energie. Tal van creatieve ondernemers hebben in M4H hun thuis gevonden. Ga met onze gidsen op pad en ontdek al wandelend en fietsend spannende plekken met onderweg verrassende performances. In de avonduren kunnen de nachtvlinders weer genieten van een spannende tocht in het donker met een gloednieuwe Parfum de BoemBoem by Night met o.a. rapper Winne in de AVL Mundo beeldentuin!

Startpunt dit jaar is het stoere Keilepand, waar Fab City Rotterdam een podium biedt aan voornamelijk Rotterdamse kunstenaars en creatievelingen die stadsbewoners klaarstomen voor de toekomst. De beweging is begonnen in Barcelona en komt via o.a. Boston, Detroit, Parijs en Amsterdam nu voor de tweede keer naar Rotterdam. In het kader van Do It Yourself gaan ze aan de slag met 3d printers, maken nieuwe dingen van afval of wekken elektriciteit op met planten. Maak de stad mooier, slimmer en groener door simpelweg alles zelf te doen!

Voor deze routes werkt Parfum de BoemBoem samen met Fabrique Mozaïque, Stadshavens Rotterdam en FabCity Rotterdam.

Praktische informatie

Starttijden: 12.00 en 15.00 uur. By Night (met Winne) om 22.00 uur.

Startlocatie: Keilepand, Keilestraat 9A, Rotterdam

Deelname: € 10  p.p. (inclusief gebruik fiets)

Duur per tour: 2,5 uur.

Tickets: via de webshop.

Over Parfum de BoemBoem

Parfum de BoemBoem is een serie zinnenprikkelende wandel- en fietsroutes door Rotterdam. Gidsen nemen je mee naar de meest markante plekken in de stad: gebieden die in transformatie zijn, die op een onconventionele manier gebruikt worden, of waar gebouwd en gesloopt wordt. Onderweg ontmoet je bijzondere Rotterdammers en artiesten, die je trakteren op persoonlijke verhalen en optredens. Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram voor nieuws en updates. www.parfumdeboemboem.nl

Parfum de BoemBoem is onderdeel van de agenda van Rotterdam Festivals. Kijk voor het complete overzicht op www.rotterdamfestivals.nl.

Koop Tickets