21 april 2018: Parfum de BoemBoem met Sticks, Tamino en MVRDV

Op zaterdag 21 april staat er een gloednieuwe editie van Parfum de BoemBoem op het programma tijdens het Motel Mozaïque Festival. Twee fietsroutes voeren je langs Depot Boijmans Van Beuningen voor een rondleiding op de bouwplaats en een optreden van hiphopartiest Sticks als woordkunstenaar. Daarna fietsen we door naar de nieuwe hotspot in wording De Kroon aan de rand van Delfshaven. Ook presenteren Parfum de BoemBoem en Motel Mozaïque Concerts een fantastisch live concert van Tamino en M. & Winterdagen op de bouwplaats bij Depot Boijmans Van Beuningen. Dat wordt genieten!

Parfum de BoemBoem routes met Sticks (14:30 is vol, laatste kaarten voor 11:30)
Tijdens de fietsroutes bezoek je de bouwplaats van Depot Boijmans van Beuningen voor de stand van zaken na 1 jaar bouw met verhalen van MVRDV, Museum Boijmans Van Beuningen en BAM. Op deze prachtige plek kun je genieten van een optreden van Sticks (Opgezwolle en Rico&Sticks) als woordkunstenaar zonder beats!

Daarna fiets je met de gids door naar De Kroon, een nieuw bedrijfsverzamelgebied aan de rand van Delfshaven. Het voormalige terrein van Croonwolter & Dros, waar de electrotechniek geschiedenis nog te proeven is, krijgt na 100 jaar een nieuwe invulling. Het wordt de komende tijd getransformeerd tot nieuwe Rotterdamse hotspot waar ondernemers elkaar ontmoeten, versterken en inspireren. Met Parfum de BoemBoem kom je er als eerste en geniet je van het melancholische geluid van The Visual.

Startlocatie: Eendrachtsplein, Rotterdam (bij Motel Mozaïque gidsenbalie)
Starttijden: 11.30 en 14.30 uur (duur per route 2,5 uur)
Kosten: € 10 p.p. (inclusief gebruik fiets)

Parfum de BoemBoem & MOMO Concerts: Tamino en M. & Winterdagen (16:30)
Tamino is de rijzende ster uit België met Egyptische roots die terecht vaak wordt vergeleken met Jeff Buckley. Het is een eer deze jonge singer/songwriter met zijn wonderschone liedjes te verwelkomen op de bouwplaats voor een solo optreden. ’s Avonds speelt Tamino op het Motel Mozaïque Festival met zijn band.

M & Winterdagen brengen live een mooi nieuw werk geschreven in opdracht van Parfum de BoemBoem. Ze lieten zich inspireren door verleden, heden en toekomst van het gebied rond Depot Boijmans Van Beuningen. Winterdagen maakte de compositie op de tekst van spoken word artiest M. Prachtige muziek op een bijzondere plek!

Locatie: bouwplaats naast Museum Boijmans Van Beuningen, ter hoogte van Museumpark 25 (tegenover Het Nieuw Instituut)
Starttijd concert: 16.30 uur (duur 60 minuten)
Kosten: € 10 p.p.

Tickets
E-tickets zijn verkrijgbaar via de button ‘Koop Tickets’. N.B. Voor Motel Mozaïque bezoekers zijn routes en concert gratis op vertoon van een polsbandje; online reserveren kan hier.

Parfum de BoemBoem is onderdeel van de agenda van Rotterdam Festivals. Kijk voor het complete overzicht op www.rotterdamfestivals.nl.

Koop Tickets