8 april 2017: Sneak preview Depot Boijmans van Beuningen

Sneak preview Depot Boijmans van Beuningen met Parfum de BoemBoem

Met op de bouwplaats optredens van Blaudzun, Sjarel Ex (Boijmans) en Winy Maas (MVRDV)

Op zaterdag 8 april 2017 heeft Parfum de BoemBoem iets heel bijzonders in petto tijdens het Motel Mozaïque Festival. In een gloednieuwe route nemen we een kijkje achter de schermen bij een van de meest besproken bouwprojecten van Rotterdam; het Depot Boijmans Van Beuningen. Dit is de eerste in een serie routes waarin Parfum de BoemBoem het bouwproces van dit publiek toegankelijke kunstdepot gaat volgen.

Niemand minder dan Museum Boijmans Van Beuningen directeur Sjarel Ex en MVRDV grondlegger Winy Maas blikken op de bouwplaats waar het Depot gaat verrijzen terug en vooruit op dit project. Na een performance van singer-songwriter Blaudzun gaan de deelnemers aan de fietstocht verder door de stad om nog meer te weten te komen over de bouwprojecten die Rotterdam de komende tijd weer gaan transformeren. Deelnemers aan de minitour lopen na het programma op de bouwplaats terug naar de startlocatie op het Eendrachtsplein.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 8 april 2017

Startlocatie: Plaza Mozaïque, Eendrachtsplein, Rotterdam

Starttijden: 11.30 en 14.30 uur

Duur: fietstour ca 2,5 uur. Minitour (te voet) ca 1,5 uur.

Kosten: € 10 p.p. (inclusief gebruik fiets). Minitour € 5 p.p.

N.B. Voor Motel Mozaïque bezoekers zijn de routes gratis op vertoon van een polsbandje; reserveren via aanmelden@motelmozaique.nl o.v.v. Parfum de BoemBoem.

 

Koop Tickets