25 juni 2017: ZigZagZuid BoemBoem

Verken de transformatie rond Zuidplein met ZigZagZuid BoemBoem

Op zondag 25 juni presenteert Parfum de BoemBoem in het kader van Rotterdam Architectuur Maand samen met architectuurfestival ZigZagZuid twee spectaculaire routes in het gebied rondom winkelcentrum Zuidplein. Bouwputten, hijskranen en sloopkogels kondigen een nieuw begin aan voor een van de eerste overdekte winkelcentra van ons land. In de fietsroutes ontdek je via optredens en kunstinstallaties wat er allemaal gebeurt in dit gebied. Stap op de fiets en verken samen met een gids de transformatie van Zuidplein!

We gaan langs bij het huidige zwembad Charlois naast Zuidplen en verkennen ook de bouwplaats van het nieuwe zwembad in aanbouw Hart van Zuid. Met onze gidsen fiets je ook nog naar het Zuiderpark voor een bezoek aan de prachtige beeldentuin De Schouwplaats. Swingende optredens zijn er van Chimobi (bekend van The Voice) en singer-songwriter Gerson Main.

Praktische informatie

Datum: zondag 25 juni 2017

Startlocatie: Zuidplein, Rotterdam (vanaf infopunt ZigZagZuid, voor de ingang van Zwembad Charlois / Cafe-Restaurant Champs-Elysees)

Starttijden: 12.00 en 15.00 uur.

Duur per fietstour: 2,5 uur.

Kosten: € 10 p.p. (inclusief gebruik fiets)

 

 

Koop Tickets